Back to Amy & TC Arno // The live experience

Back to Amy is een tributeband die de sfeer en sound creëert zoals Amy Winehouse het zelf zou doen. Zo brengen ze naast haar grootste hits ook minder bekende nummers van deze veelzijdige soul, R&B, jazz, ska en reggaediva. De vocale kracht om Amy Winehouse te coveren vond de band in de Hamontse Andréa Wielockx, die zowel qua stem als présence het origineel zo dicht mogelijk benadert. Met een stevige driemans blazerssectie, twee backing vocals en verder compleet dezelfde bandsamenstelling als de oorspronkelijke begeleidingsband van Amy, vormt Back to Amy een unieke beleving.

Datum

  • vr 20 september 2024
    van 20.30 u tot 23.00 u

Locatie

De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont (Hamont-Achel)

Prijs

€ 20,50 (VVK - 18,00 euro, ABO - 15,5 euro, GROEP - 16,00 euro, JONGEREN - 9,00 euro)

Contact

Telefoon
+32 11 51 05 02
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be
website
https://aha.hamont-achel.be/

Info

Deze nieuwe show is een eerbetoon aan de iconische zangeres die normaal gezien dit jaar 40 jaar zou worden en zal zowel haar grootste fans als het brede publiek bekoren.

TC ARNO

TC Arno is een groep van zes ervaren muzikanten die hun een passie delen voor het werk van TC Matic en Arno. Zo willen ze met hun band TC Arno het werk van één van de grootste iconen van de Belgische muziek levendig houden en dat doen ze met energieke en krachtige live shows. TC Arno is geen imitatieband van Arno, maar als je je ogen sluit, lijkt het alsof Arno zelf op het podium staat dankzij de onmiskenbare stem van Vital Barbarotta.

Alle activiteiten