Floyd Matters // 10th Anniversary of Floyd Matters

Floyd Matters, met roots in Antwerpen, is niet zomaar een tribute band, laat staan een coverorkest... Het is een muzikaal project van een internationaal collectief! Ervaren, gerenommeerde en door weer en wind gelouterde muzikanten met internationale uitstraling die de geest en ziel van Pink Floyd – dat brede scala aan klanken; die enorm gelaagde muziek van Groot-Brittanniës meest progressieve & grensverleggende rockgroep ooit – op een podium tot leven wekken. Géén vrijblijvend eerbetoon dus, maar een echte beleving!

Datum

  • za 15 februari 2025
    van 20.30 u tot 22.30 u

Locatie

De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont (Hamont-Achel)

Prijs

€ 25,50 (VVK - 23,00 euro, ABO - 20,5 euro, GROEP - 21,00 euro, JONGEREN - 11,5 euro)

Contact

Telefoon
+32 11 51 05 02
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be
website
https://aha.hamont-achel.be/

Info

Ondersteund door een wervelende licht en laser show met een sprankelend geluid waarbij elke toeschouwer zich daardoor bij een optreden van de echte Pink Floyd waant!

Het oeuvre is omvangrijk; de muziek ronduit tijdloos. Maar méér dan 'gewoon' een belangwekkende rockgroep geweest te zijn, staat Pink Floyd model voor een tijdperk. Floyd Matters beschrijft dan ook 100% accuraat waar deze muzikale operatie voor staat… Een hele aangelegenheid; maar de moeite waard. Want: “Floyd Matters!!”

Alle activiteiten