Hendrik Vos, Frank Grapperhaus & Filip Standaert // Dit is Europa

Hendrik Vos en Frans Grapperhaus, een Belgisch-Nederlands duo, hebben meer gemeen dan hun afkomst doet vermoeden. Ze delen een diepgaande interesse, zoniet een fascinatie, voor Europa.

Datum

  • vr 06 december 2024
    van 20.30 u tot 22.30 u

Locatie

Cinema Walburg
Kerkstraat 28
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 21,00 (VVK - 18,5 euro, ABO - 16,00 euro, GROEP - 16,5 euro, JONGEREN - 0,00 euro)

Contact

Telefoon
+32 11 51 05 02
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be
website
https://aha.hamont-achel.be/

Info

Wat is Europa eigenlijk, of beter gezegd, wie is Europa? Hendrik Vos biedt een intrigerend antwoord op deze vraag. Hij begon met het boek 'Dit is Europa' en brengt nu datzelfde boeiende verhaal tot leven op het podium in de gelijknamige theatervoorstelling. Na talloze succesvolle voorstellingen in België is het nu tijd voor een grootschalige Engelstalige tournee door heel Europa. Het verhaal van Europa komt op de planken volledig tot zijn recht: ontmoetingen die hebben geleid tot grootse dromen en daden, allemaal voor de ogen van het publiek. Humor, muziek, misverstanden en meeslepende verhalen vormen de essentie van 'Dit is Europa', dat het waargebeurde verhaal vertelt van toevallige ontmoetingen tot blijvende engagementen.

Frans Grapperhaus, de reisgenoot van Hendrik, vervult de rol van aangever en zorgt voor de live soundtrack van deze bijzondere momenten. Met één wereldberoemde compositie en talloze eigen creaties draagt hij bij aan de magie van dit unieke avontuur. Vos en Grapperhaus nemen je mee op een boeiende reis door het hart van Europa!

Een organisatie van bibliotheek Hamont-Achel

Alle activiteiten