Sien Wynants & Aron Wade: Hoe weet u dat?

Tot onze spijt moeten we melden dat deze voorstelling niet kan doorgaan. De voorstelling geraakte helaas niet tijdig afgewerkt zodat er besloten moest worden de hele tournee te annuleren.

Datum

  • zo 12 november 2017
    om 14.00 u

Locatie

Cinema Walburg
Kerkstraat 28
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 11,50 (Basistarief: 11,50 €; VVK: 9,00 €; ABO: 6,50 €)

Info

De medewerkers van het UiTpunt Hamont-Achel zijn direct op zoek gegaan naar een nieuwe familievoorstelling. Strange Comedy, een wervelende combinatie van illusionisme, circus en fysiek theater zal op deze dag spelen in Cinema Walburg. 

Meer info over Strange Comedy vind je hier.

Wie reeds tickets kocht voor ‘Hoe weet u dat?’ kan op vertoon hiervan probleemloos genieten van de vervangvoorstelling. Ticketkopers die geen interesse hebben in de nieuwe voorstelling krijgen hun tickets terugbetaald. Zij dienen via email hun naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, ticketnummers en rekeningnummer door te sturen naar uitpunt@hamont-achel.be en dit vóór 30.09.2017. Natuurlijk kunnen zij ook altijd terecht bij de balies van het UiTpunt Hamont of Achel om de gevraagde gegevens achter te laten. Let op: er gebeurt geen contante terugbetaling via de balies van het UiTpunt Hamont en Achel.

Alle activiteiten