Clubshow: Sleepers' Reign. Support: Lohaus

Deze informatie is niet meer actueel!
Sleepers’ Reign, dat is bezwerende indie-electro met een experimenteel randje. In 2012 liet Sleepers' Reign voor het eerst van zich horen met de verovering van de zilveren medaille én publieksprijs in Humo's Rock Rally. In die editie van Humo’s Rock Rally stonden ze zelfs al op het podium van onze Posthoorn en lieten ze zich al opmerken bij enkele van onze aha!-medewerk(st)ers.

Datum

  • vr 08 december 2017
    om 20.30 u

Locatie

De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont

Prijs

€ 12,50 (Basistarief: 12,50 €; VVK: 10,00 €; ABO: 7,50 €)

Info

Na hun doortocht in de Rock Rally volgde vrij snel de fel gesmaakte EP 'Four Dots'. In 2017 brachten ze hun debuut 'King Into Delight' uit: onvervalste popmuziek met elektronische inslag waarbij - naar eigen zeggen - 'escapisme' het sleutelwoord vormt.

De sound van het gezelschap is speels, gevarieerd en rijk aan ideeën, maar de songs worden beslist niet altijd hapklaar geserveerd. Ze zitten vol inventieve details en microgeluidjes en hebben dus tijd nodig om zich in je geheugen te nestelen. Door het hoge stemmetje van zanger Lukas Hermans en het gebruik van elektronische hulpmiddelen, doet de muziek van Sleepers' Reign afwisselend denken aan Yeasayer en Passion Pit. Focus Knack

Lohaus
Sinds de zomer van 2014 brengt Lohaus een mix tussen urbanpop // triphop. Down-tempo beats, overgoten met synthsounds, gekleurd door een gitaar en dit allemaal begeleid door het bijzondere stemgeluid van Thomas Lauwers.
De driekoppige band werd al opgemerkt door Indiestyle als Belgische belofte voor 2015, geselecteerd door StuBru voor De Nieuwe Lichting 2015 en HUMO's Rockrally. Ze traden reeds op op mooie festivals zoals o.a. Boomtown, Gent en Sziget Festival, Boedapest. Ook hebben ze de support gedaan voor o.a. Balthazar tijdens hun Europese tournée en Warhaus.

Alle activiteiten