Gruppo Sportivo

Met als slogan Let's Age On Stage verwelkomen we Gruppo Sportivo. De legendarische Nederlandse band, bekend van popklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, Rock 'n Roll en Disco Really Made It, treedt sinds een aantal jaren weer met veel succes op. De bezetting bestaat nog altijd uit frontman en songwriter Hans Vandenburg (zang/gitaar) en de andere oerleden Peter Calicher (keyboards) en Max Mollinger (drums). Ook zijn de blikvangers Lies Schilp & Inge Bonthond (beiden zang) als de Bombitas van de partij.

Datum

  • za 06 april 2024
    van 20.30 u tot 23.30 u

Locatie

De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont (Hamont-Achel)

Prijs

€ 22,50 (Voorverkoop - 20,00 euro, Abonnement - 17,5 euro)

Contact

Telefoon
011510502
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Info

Tim Barning (bas) maakt sinds het album Great het gezelschap compleet. Met deze plaat maakte de band in 2018 een bejubelde comeback. “Gruppo's beste sinds Back to '78”, schreef het toonaangevende muziekmagazine OOR.

Gruppo Sportivo gaat deze avond een aantal tracks van een nieuw te verschijnen album spelen. De 13 oktober jongstleden verschenen single P.S. I Love You is hiervan het eerste wapenfeit. Verder komen vanzelfsprekend de nodige hits aan bod. Zo ook andere favorieten van het publiek en/of de band zelf.

Alle activiteiten