Lezing Frank Keunen: Ga ik of ga ik niet?

'Ga ik of ga ik niet' is een interactieve lezing naar aanleiding van het nieuwe boek 'van embryo tot as' (09/2023) van auteur Frank Keunen. Met concrete dagdagelijkse voorbeelden toont Frank aan dat politiek en het leven verweven zijn met elkaar. Het gaat van het ontstaan van een embryo tot het verstrooien van as na het overlijden en alles daartussen. De inhoud is meeslepend en gelijktijdig ook confronterend en zal worden gebracht op een luchtige manier en met de nodige humor. De spreker wil mensen warm maken om politiek te bekijken vanuit een positieve bril. 

Datum

  • wo 24 april 2024
    van 20.15 u tot 22.00 u

Locatie

Michielshof (Achel)
Michielsplein 1 /a
3930 Achel

Prijs

€ 9,00 (VVK - 8,00 euro, ABO - 0,00 euro)

Info

Frank Keunen werkt momenteel als zonemanager bij Belfius en was zelf ooit politiek op het hoogste niveau tot 2016 waar hij zich terugtrok en volledig afstand heeft genomen van iedere politieke voorkeur. Toch heef hij zich niet afgekeerd van de politiek als essentieel apparaat. Integendeel, tijdens de lezing maakt hij duidelijk waarom politiek noodzakelijk is en vaak ook goed werkt. Alles wat we in- en uitademen vindt haar oorsprong in politieke beslissingen. 

Met de lezing wil de spreker duidelijk maken wat we allemaal in ons leven te danken hebben aan de politiek. En nu er voor de gemeenteraad geen opkomstplicht meer is, pleit Frank om uw verantwoordelijkheid te nemen en toch te gaan stemmen voor de positieve samenleving. 

Alle activiteiten