Roeland Hendrikx Ensemble // Glow

De topmusici van het Roeland Hendrikx Ensemble brengen een aantrekkelijk concertprogramma dat iedereen in stemming brengt. De concertocatie wordt met honderden kaarsen getransformeerd tot een feeërieke omgeving. Dankzij de sprookjesachtige setting, prachtige muziek én de excellente uitvoering beleef je een onvergetelijke avond.

Datum

  • wo 20 december 2023
    van 20.30 u tot 23.00 u

Locatie

Cinema Walburg
Kerkstraat 28
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 21,50 (Voorverkoop - 19,00 euro, Abonnement - 16,5 euro, Groep - 17,00 euro, Jongeren & studenten (-26) - 9,5 euro)

Contact

Telefoon
011510502
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Info

Tijdens dit sfeervolle concert hoort u erg bekende werken van ondermeer Barber (Adagio for Strings), Bruch (Kol Nidrei) en Vilvaldi (Aria uit "Juditha Triumphas"). Daarnaast laat het Roeland Hendrikx Ensemble u graag kennismaken met wat minder bekend repertoire. Want kent u al kamermuziek van bijvoorbeeld Aleksandr Glazunov, Max Reger of Piet Swerts?

Het Roeland Hendrikx Ensemble spitst zich toe op het rijke repertoire voor klarinet, piano en strijkers. De drijvende kracht en inspirator van het ensemble, Roeland Hendrikx, werkt uitsluitend met gelijken en gelijkgezinden. Die koos hij in functie van hun technische en expressieve vakmanschap, maar vooral voor de eigenheid die ze aan de chemie van het samenspelen bijdragen. Het ensemble kende haar debuut op “Klara in deSingel” in 2015 en speelde intussen voor talrijke vooraanstaande concerthuizen en festivals, zoals ondermeer Concertgebouw Brugge, deSingel Antwerpen, Festival van Vlaanderen, … Componisten als Piet Swerts, Alain Craens, Jan Van der Roost en Harold Noben droegen al werk op aan het ensemble

Alle activiteiten