Le Noise & New Fools

LeNoise, sinds 2017 inspired by Crazy Horse, toerde vorig langs de Belgische, Nederlandse en Duitse podia om de 50ste verjaardag van het iconische Neil Young-album 'Harvest' te vieren. Met succes, daarom wordt de tournee hernomen in 2023. Om het geluid van 'Harvest' tot leven te wekken, verwelkomde de band gastmuzikanten Frank Saenen (The Scabs) op piano en Davy Jansen (Mad About Mountains) op pedal steel en banjo.

Datum

  • vr 20 oktober 2023
    van 20.30 u tot 23.00 u

Locatie

De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 21,50 (Voorverkoop - 19,00 euro, Abonnement - 16,5 euro, Groep - 17,00 euro, Jongeren & studenten (-26) - 9,5 euro)

Contact

Telefoon
011510502
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Info

Liefhebbers van het verschroeiende Neil-werk blijven niet in de kou staan, want tussen de schoonheid van 'Harvest' door blijft LeNoise doen waar het goed in is: eer betuigen aan Crazy Horse. Afgewisseld met andere klassiekers.

The New Fools begonnen in de jaren '80 als Big Dick & The Bluesy Twins en stortten zich op een blues, rock, folk en soul repertoire. Hun grote liefde voor Bob Dylan bracht hen ruim 15 jaar geleden er toe om zich steeds meer te concentreren op het uitgebreide repertoire van 'His Bobness'. Geregeld duiken er wel eens Dylan-projecten van bekende en minder bekende Belgen op, maar The New Fools zijn al ruim 15 jaar de enige Dylan-Tribute band in Belgie en dat weten ze ook al o.a. in Duitsland, Nederland, Ierland en Italië en over de grote plas.
In de Posthoorn mag je van The New Fools een mix verwachten van bekende en minder bekende Dylancreaties met hier en daar een knipoog naar The Rollin' Thunder Revue uit mid jaren '70. Verwacht je dus aan een stevige portie Dylan. De songs worden gebracht in eigen arrangementen die het origineel echter niet verloochenen.

Alle activiteiten