William Boeva // 13

Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan? Hij loopt op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. Daar is niks mis mee. Toch? En iedereen weet dat 13 een ongeluksgetal is. Maar dat hij daarom ook … Wacht! Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan? Hij loopt op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. Daar...

Datum

  • za 20 januari 2024
    van 20.30 u tot 23.00 u

Locatie

Cinema Walburg
Kerkstraat 28
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 17,50 (Voorverkoop - 15,00 euro, Abonnement - 12,5 euro, Groep - 13,00 euro, Jongeren & studenten (-26) - 7,5 euro)

Contact

Telefoon
011510502
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Info

Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?
Hij loopt op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. Daar is niks mis mee. Toch? En iedereen weet dat 13 een ongeluksgetal is. Maar dat hij daarom ook … Wacht!
Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan? Hij loopt op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. Daar is niks mis mee. Toch? En iedereen weet dat 13 een ongeluksgetal is. Maar dat hij daarom ook geen voorstander is van 12 en 14, dat is misschien toch wat te ver doorgeslagen?

William Boeva werkt volop aan zijn gezondheid. Een volledige dag heeft hij ervoor ingepland. Maar hij … Sorry, momentje. Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?
William Boeva werkt volop aan zijn gezondheid. Een volledige dag heeft hij ervoor ingepland. Maar hij is wat tijd verloren bij het tellen van de trappen. En hij moest nog eens bellen naar zijn moeder. En zijn games op alfabetische volgorde sorteren is ook belangrijk. En voor de zekerheid heeft hij toch de trappen nog eens opnieuw geteld, je weet maar nooit.

Ontdek de 4e zaalshow van William Boeva, waarin hij probeert in pijnlijk hilarische situaties de schijn hoog te houden dat hij alles controle heeft. Maar voor je komt, toch even controleren… Is uw deur op slot? Is uw oven uit? Hebt ge het licht uitgedaan?
Alle activiteiten