Noordkaap & de Brassers // UITVERKOCHT

Het verhaal van één van de grootste Nederlandstalige rockbands die ons land telt, begon iets meer dan dertig jaar geleden toen ze op Humo's Rock Rally de eerste prijs wegkaapten in 1990. Stijn Meuris en zijn band groeiden uit tot voortrekkers van de Nederlandstalige rockers en drukten meer dan ooit hun stempel op de vaderlandse muziekscene.

Datum

  • vr 14 april 2023
    van 20.30 u tot 23.00 u

Locatie

De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 27,50 (Voorverkoop - 25,00 euro, Abonnement - 22,5 euro, Groep - 23,00 euro)

Contact

Telefoon
011510502
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Info

En nu zijn ze voorgoed terug. In de bezetting waarmee ze hun grootste hits en beste albums maakten. Kortom: met Lars Van Bambost op gitaar, Erik Sterckx op bas, Nico Van Calster op drums, Wim De Wilde op toetsen en Stijn Meuris als zanger.

De grote leermeesters van Noordkaap staan deze avond ook op het podium. De Brassers, door een recensent ooit omschreven als 'de stijlvolste aller stoorzenders', bestaan al sinds 1978. Hoewel ze duidelijk door Engelse pioniers als Joy Division, The Sex Pistols en Cabaret Voltaire waren geïnspireerd, ontwikkelden ze al snel een kenmerkende eigen sound die perfect aansloot bij de sombere sfeer waarin deze Limburgse jongeren moesten opgroeien. Hun Nederlandstalige cold wave grijpt je naar de keel. Deze twee bands samen op een groot podium in Hamont-Achel... ja dit is nu al legendarisch!!

Alle activiteiten