Tour Cultural met Ansatz der Machine en Ernst

We nemen de draad weer op en gaan we ook dit seizoen weer op culturele ontdekkingstocht. Met Ansatz der Machine en de band Ernst brengen we twee markante straffe Belgische acts naar Cinema Walburg.

Datum

  • za 08 april 2023
    van 20.30 u tot 23.00 u

Locatie

Cinema Walburg
Kerkstraat 28
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 22,50 (Voorverkoop - 20,00 euro, Abonnement - 17,5 euro, Groep - 18,00 euro)

Contact

Telefoon
011510502
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Info

Ansatz Der Maschine is oorspronkelijk begonnen als een eenmalig project van soundtechnici Mathijs Bertel en Alexander Baert. Ondertussen is de Kortrijkse groep al uitgegroeid tot een briljante 8-koppige liveband. Samen brengen ze een soepele mix van clicks ’n cuts en akoestische klanken, gedistilleerd uit het dagelijkse leven en op alle mogelijke manieren bewerkt tot fascinerende beats en feërieke melodieën. Verplichte kost voor wie een boon heeft voor de warme en intelligente elektronica.4 ERNST maakt muziek die uit een film noir lijkt te komen. Hun nummers zijn doorspekt met ijzingwekkend stemmenwerk, rafelige gitaren en spookachtige drums.

Ernst kwam de afgelopen jaren geregeld op de radar van de Belgische muziekpers. Zo kregen ‘Er wordt verteld’ (een EP met muzikale griezelverhalen) en ’Sad Seasons’, een muzikaal vierluik met seizoensgebonden soundtracks, heel wat persaandacht.

Alle activiteiten