Isabelle A, Guido Belcanto, Klaas Delrue - De wereld van Bobbejaan

Het is nu 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen is overleden. Tijd voor een herdenking. Deze keer slaan Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue (Yevgueni) de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven.

Datum

  • vr 16 oktober 2020
    van 20.30 u tot 23.00 u

Locatie

De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 29,50 (Basistarief: 29,50 €; Voorverkoop: 27,00 €; Abonnement: 24,50 €; Groep: 25,00 €)

Contact

Telefoon
011 51 05 02
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Info

Bobbejaan was onze eerste 'vedette' die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. We kennen allemaal 'Lichtjes van de Schelde', 'Eerbied voor Jouw Grijze Haren', 'Café Zonder Bier'... Ze zijn allemaal in ons collectief geheugen gegrift. Hij was de man die de 'Amerikaanse Droom' in de duistere na-oorlogse jaren en in de euforische fifties en sixties naar ons land bracht.

Guido Belcanto is voor een deel opgegroeid met Bobbejaans muzikale nalatenschap. In zijn eigen omvangrijke werk is de link naar die traditie nog steeds herkenbaar. Isabelle A, één van onze allerbeste en veelzijdigste zangeressen, hoeft ook niet meer voorgesteld te worden. Zij is uitgegroeid van een tieneridool tot een volwassen en geliefde artieste. Ook Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, werkt al ruim 15 jaar aan een zeer persoonlijke invulling van chanson, kleinkunst en poprock. Dit alles ondersteund door het wonderbaarlijke orkest 'The Bobbejaan All Stars'.

Deze nooit geziene muzikale combinatie zorgt zonder enige twijfel voor een onweerstaanbare en onvergetelijke avond. Verwacht je niet aan een avondje gezapige nostalgie, maar denk aan een grandioze en hedendaagse ode aan het vakmanschap van één van onze allergrootste artiesten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten