ANNULATIE TOT NADER ORDER: Aha! Zomerpop-up: openluchtfilm - The Peanut Butter Falcon

De jonge Zak (Zack Gottsagen) met het syndroom van Down heeft slechts één droom: een professionele worstelaar worden! Wanneer hij op een dag wegloopt uit het verpleegtehuis wil hij niks liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler (Shia LaBeouf), die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenotenweten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen. Ze overtuigen zelfs de aardige Eleanor (Dakota Johnson), een medewerkster van het verpleegtehuis, om zich bij hen aan te sluiten op hun reis.

Datum

  • za 22 augustus 2020
    van 20.30 u tot 22.30 u

Locatie

Kloostertuin
Kloosterstraat 2
3930 Hamont (Hamont-Achel)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Info

The Peanut Butter Falcon is een komische avonturenfilm met in de hoofdrollen Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Thomas Haden Church en Bruce Dern. Het beleefde zijn wereldpremière tijdens het festival South by Southwest en won daar de publieksprijs in de sectie 'Narrative Spotlight'.

Let op: om de veiligheid en sociale afstand op het terrein te garanderen, werkt het UiTpunt dit jaar noodgedwongen met reservaties voor de openluchtfilms. Via bovenstaande link kan je vanaf één week voor de vertoningsdatum je plekje reserveren. Het is uiteraard enkel toegelaten om te reserveren als je ook effectief aanwezig zal zijn. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Enkel wanneer een film op de avond zelf nog niet volzet is, kan je nog toegang krijgen tot het terrein. Bij aanvang dien je wel eerst je gegevens – voornaam, naam, e-mailadres en gsm-nummer – te laten noteren.
Eigen stoeltje meebrengen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten