Hooverphonic

Deze informatie is niet meer actueel!
Alex Callier van Hooverphonic is in zijn nopjes. En terecht. Hun nieuwe plaat 'Looking for Stars' bevat naast leadsingle 'Romantic' evenzeer de bezwerende, ongrijpbare elementen die 'Pink Fluffy Dinosaurs' of 'Jackie's Delirium' tot fanfavorieten van de vorige platen maakten. Ook met zangeres Luka Cruysberghs heeft Hooverphonic goud in handen.

Datum

  • ma 03 december 2018
    van 20.00 u tot 23.00 u

Locatie

De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €; Abonnement (min. 4 tickets): 22,50 €; Dagkassa: 27,50 €)

Contact

Telefoon
011 51 05 02
e-mail
uitpunt@hamont-achel.be

Info

Een nieuwe zangeres, maar een vertrouwd geluid: "Luka is integraal in het verhaal, ze is niet zomaar 'de volgende zangeres'", klinkt het in de band. "In zekere zin kiest haar stem welke nummers we live zullen brengen, want je luistert naar wat een stem dicteert. Luka is gecast op het feit dat ze veel verschillende Hooverphonictracks aankan."

Elke Hooverphonicplaat bevat wilde zijsprongen, maar toch slaagt de band er steevast in om met een groot publiek te connecteren. "Daar ben ik het meest fier op", vertelt Alex Callier. "Al twintig jaar zijn we actueel. Op Crammerock speelden we '2 Wicky', 'Eden', 'Mad About You', 'Amalfi', 'Badaboum' én 'Romantic'. Allemaal nummers die de mensen willen horen. Een setlist opstellen, is altijd verliezen, want sommige mensen hopen op hun favoriete nummer. L'embarras du choix. Kill your darlings, helaas. En de gemiddelde concertganger wil ook enkel hits. Quasi niemand zit te wachten op 'Norwegian Stars', ook al blijft dat een van mijn persoonlijke favorieten."

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten