Scala: Meisjesnamen **UITVERKOCHT**

Deze informatie is niet meer actueel!
Je kent ze ongetwijfeld, de dames van Scala met hun engelachtige stemmen. Ze wijken af van het traditionele parcours en banen zich al jarenlang een weg doorheen het muzieklandschap met een indrukwekkend repertoire van pop- en rockarrangementen. Anne, Irene, Annelies, Marijke… Zijn dit namen van Scalazangeressen? Of zijn het titels van Vlaamse liedjes, gezongen door Barbara, Danielle, Rosa, ...

Datum

  • vr 12 oktober 2018
    van 20.30 u tot 22.30 u

Locatie

Cinema Walburg
Kerkstraat 28
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 23,50 (Basistarief: 23,50 €; VVK: 21,00 €; ABO: 18,50 €; Groep: 19,00 €)

Info

Je kent ze ongetwijfeld, de dames van Scala met hun engelachtige stemmen. Ze wijken af van het traditionele parcours en banen zich al jarenlang een weg doorheen het muzieklandschap met een indrukwekkend repertoire van pop- en rockarrangementen.

Anne, Irene, Annelies, Marijke… Zijn dit namen van Scalazangeressen? Of zijn het titels van Vlaamse liedjes, gezongen door Barbara, Danielle, Rosa, Marjolijn en vele anderen in Scala's nieuwe theatertournee? Dat Scala kan en zal verbazen, moeten we je dus niet vertellen. Dat ook deze voorstelling zal staan als een huis, daar mag je op rekenen.

Scala. Geliefd van in Duitsland tot in China. Maar nu, met 'Meisjesnamen' terug in de Vlaamse theaters. En voor het eerst helemaal in het Nederlands.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten