Aha! Zomerpop-up: Hamonttisser

Deze informatie is niet meer actueel!
Zondag 2 september 2018 zal Hamonttisser helemaal in het teken staan van het gezongen lied. We gaan namelijk een 'Limburg Zingt' organiseren. Een twee uur durende happening op het marktplein van Hamont-Centrum waarbij vooral het Nederlandstalige lied ten gehore gebracht zal worden gecombineerd met de populairste anderstalige nummers. Maarten Cox is de gastheer en voorzanger en wij allen zijn de artiesten. Er zal een speciale krant met alle liedjesteksten uitgedeeld worden, zodat deze luidkeels meegezongen kunnen worden. Jong en oud zal het marktplein van Hamont doen klinken als nooit tevoren!

Datum

  • zo 02 september 2018
    van 13.30 u tot 22.00 u

Locatie

Centrum Hamont
Stad
3930 Hamont (Hamont-Achel)

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Info

Traditiegetrouw zullen tijdens Hamonttisser tal van verenigingen van Hamont-Achel zich op een sympathieke manier presenteren en hun beste beentje voor zetten. Lokaal talent, eetstandjes, workshops, luchtkussens… en zang, dans, sport, spel en kunst op en naast het podium zijn de ingrediënten voor een boeiend stadsfestijn.

Hamonttisser is een organisatie van de werkgroep Hamonttisser, de Groene Halve Marathon i.s.m. het stadsbestuur Hamont-Achel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Maarten Cox

Categorie