10 jaar Posthoorn met o.a. Radio Guga

Deze informatie is niet meer actueel!
In 2018 blazen we tien Posthoorn-kaarsen uit. Dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Het zal een knalfeestje worden met naast lokaal talent Radio Guga op het podium. We sluiten af met een onvervalst ouderwets Posthoornfeestje… muziekstijl '70 – '80 – '90 – '00. U bent dus gewaarschuwd. Put on your dancing shoes baby!

Datum

  • vr 05 oktober 2018
    van 20.30 u tot 23.00 u

Locatie

De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 12,50 (Basistarief: 12,50 €; VVK: 10,00 €; ABO: 7,50 €; Groep: 8,00 €)

Info

Radio Guga is de straffe festivalband rond maestroloog Guga Baul. Guga, bekend van o.a. het VTM-programma Tegen de Sterren Op, is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische live-band trekt Guga volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet, houdt het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie én de nodige humor. Niets vervelender dan op de festivalweide knopen te moeten doorhakken over 'die ene artiest op het grote podium of die andere op het kleinere podium.' Radio Guga maakt die keuze overbodig, want je krijgt in één strakke set o.a. Editors, Ozark Henry, Raymond Van het Groenewoud, Elvis Presley, Mumford and Sons, Bart Peeters, Hozier, Flip Kowlier en Stromae te horen.

Radio Guga tovert ze allemaal razendsnel en schijnbaar moeiteloos op het podium. De band zette nog op de festivalpodia van bijvoorbeeld Marktrock Leuven, Genk on Stage, Gentse Feesten, Paulusfeesten, en het Rivierenhof het kot in brand. Speciaal voor het jubileum van de Posthoorn speelt de band ook bij in Hamont-Achel. De hits én de maestro's volgen elkaar in sneltempo op, allemaal live én samen op één podium. Partytime!

Radio Guga, Music Maestro!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten