Minimusical: De Kleine Prins

Deze informatie is niet meer actueel!
De kleine prins, het bekende boek van Antoine de Saint-Exupéry, is niet alleen een klassieker in de literatuur, maar ook gewoon een heel mooi en fantasierijk verhaal. In 2018 viert het boek zijn 75ste verjaardag. En dat wordt gevierd met een sprankelende, speelse en eigentijdse theatervoorstelling.

Datum

  • wo 24 oktober 2018
    van 14.00 u tot 15.30 u

Locatie

Cinema Walburg
Kerkstraat 28
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: 6,00 €; VVK: 5,00 €; ABO: 4,00 €)

Info

Ziehier het verhaal in een notendop: de Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes, waarvan er twee werken en de derde niet - nou ja, je weet maar nooit! Hij is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet. Op een dag verlaat de prins zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruit ziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij een aantal bijzondere volwassenen tegen. Hij ontmoet onder andere een Koningin, een ijdeltuit, een aardrijkskundige, een muzikant, een zakenman en een lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland.

De Kleine Prins minimusical is een originele en vrije bewerking van Theater Van Santen. Een mooie, grappige voorstelling met live muziek, dans en zang, waarin De Kleine Prins en alle andere figuren tot leven komen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten