Nightwatch: literair concert met Dimitri Verhulst en Too Noisy Fish

Deze informatie is niet meer actueel!
Muziek, beeld én literatuur samen op het podium: een inspirerende en krachtige combinatie, uitgerekend op de Gedichtendag. 'Nightwatch' bundelt 2 films, live muziek van Too Noisy Fish en teksten van en door Dimitri Verhulst himself in een beklijvende muzikale voorstelling. Een avontuurlijke en verrassende samenwerking.

Datum

  • do 31 januari 2019
    van 20.15 u tot 22.30 u

Locatie

Cinema Walburg
Kerkstraat 28
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: 6,00 €; VVK: 5,00 €; ABO: 4,00 €)

Info

De samenwerking tussen Too Noisy Fish en Dimitri Verhulst kwam tot stand in de boekenwereld. Het idee voor een voorstelling borrelde op vanuit een wederzijdse appreciatie voor elkaars werk bij een ontmoeting in Gent, op de benefiet voor de onder water gelopen boekhandel Het Paard van Troje.

Dimitri Verhulst hechte altijd al belang aan ritme en muzikaliteit in zijn schrijfsels. Hij vindt zichzelf geen monogaam wezen: de literatuur mag dan wel zijn grote liefde zijn, het zal hem niet beletten om af en toe een scheve schaats met de muziek te rijden. En van alle muziekjes, is de jazz misschien wel de lekkerste volgens Verhulst.

Muziek, tekst en beeld versterken mekaar in een ontroerende voorstelling over mensen die wachten, twijfelen, verlangen en zoeken naar connectie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten