Lost Memory + Knight Shift

Deze informatie is niet meer actueel!
In 2015 kwamen ze voor het eerst samen, een idee ontstond, een naam werd verzonnen en weer vergeten. Wekelijkse repetities en al gauw vlogen de covers hen om de oren. Lost memory bestaat uit vijf jeugdige, muzikaal hongerige enthousiastelingen uit Hamont-Achel. Met op de bas Bram, die op de achtergrond zijn heerlijke baslijntjes laat dreunen. Als slaggitarist/zanger 'Polleke' begint te ...

Datum

  • vr 16 november 2018
    van 20.30 u tot 23.59 u

Locatie

cinema de Walburg
Kerkstraat 28 Hamont
3930 Hamont (Hamont-Achel)

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; Vvk: 8,00 €)

Info

Lost memory bestaat uit vijf jeugdige, muzikaal hongerige enthousiastelingen uit Hamont-Achel. Met op de bas Bram, die op de achtergrond zijn heerlijke baslijntjes laat dreunen. Als slaggitarist/zanger 'Polleke' begint te scheuren, komt de beweging er zeker in. En wanneer Tim 'de pannenkletser' op zijn trommels begint te swingen, staat er niemand meer stil. Het plaatje lijkt compleet wanneer sologitarist Aaron begint te zingen terwijl hij met zijn vlugge vingers de snaren beroert. Maar als de zangeres Nathalie tevoorschijn komt, beginnen alle mannenharten sneller te kloppen en van zodra haar ruwe stem door de boxen galmt, is iedereen verkocht.
Veel plezier met Lost Memory!
Naast Lost Memory treedt die avond ook Knight Shift op en dat voor dezelfde prijs !
Knight shift is net als Lost Memory een coverband, maar met geschiedenis : zij wonnen de publieksprijs in 2015 in Amsterdam voor coverbands uit de regio België - Luxemburg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten