Leven zonder filter: lezing over hoogsensitiviteit - Fleur van Groningen

Deze informatie is niet meer actueel!
In augustus 2017 verscheen het derde boek van de Vlaamse columniste en cartooniste Fleur van Groningen. “Leven zonder filter” is een boek over haar ervaringen met hoogsensitiviteit. Haar boek en lezing geven een ontroerend eerlijk relaas over hoe het is om hoogsensitief te zijn.

Datum

  • wo 11 april 2018
    van 20.15 u tot 22.00 u

Locatie

Cinema Walburg
Kerkstraat 28
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 6,00 (Basistarief: 6,00 €; VVK: 5,00 €)

Info

In Leven zonder filter vertelt Fleur van Groningen openhartig en met zelfrelativering over de zoektocht naar haar gebruiksaanwijzing. Hoe ze ontdekte dat ze hoogsensitief is en zich daar aanvankelijk tegen verzette, uit schrik voor labels en vooroordelen. Tot ze ondervond dat de eigenschap naast nadelen ook voordelen kent.
Hoogsensitiviteit kan immers leiden tot depressie maar kan ook kracht geven en je leven positief beïnvloeden.
Met haar eerlijk en herkenbaar verhaal steekt Fleur andere hoogsensitieve personen een hart onder de riem en reikt zij ook hun omgeving meer inzicht over het thema aan.

Over Leven zonder filter:” Fleur van Groningen heeft het hart niet alleen op de tong maar ook op de juiste plaats. Met haar gevatte en door het leven beproefde kijk op de dingen geeft ze mensen inzicht, herkenning en een grijns op de lippen.” - Psychologies Magazine

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten