Natalia: Me and my producer

Deze informatie is niet meer actueel!
In haar illustere carrière verkocht Natalia meer dan 415.000 albums, zagen meer dan 1 miljoen concertgangers haar op een podium staan en rijfde ze de ene onderscheiding na de andere binnen. Natalia is ongetwijfeld één van de grootste popsterren ooit vanop Vlaamse bodem.

Datum

  • vr 09 maart 2018
    om 20.30 u

Locatie

De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont

Prijs

€ 27,50 (Basistarief: 27,50 €; VVK: 25,00 €; ABO: 22,50 €)

Info

Na verschillende concerten met onder andere Shaggy en En Vogue blijft Natalia iedereen verbazen. Zo stond ze in 2006 samen met The Pointer Sisters maar liefst tien keer in het Sportpaleis voor meer dan 130.000 uitzinnige fans. Onlangs stond ze er opnieuw met The Ladies of Soul.

In november 2005 volgde Natalia's derde tournee in Vlaanderen, getiteld Me and My Producer. Het werd een intiemer concert, waarbij de blazers werden ingeruild voor extra backing vocalisten, en dit onder leiding van top producer Steve Willaert. Tijdens de eerste "Me & My Producer begeleidde Steve Willaert Natalia perfect op piano en wat ze samen brachten was ronduit topklasse. Natalia bracht toen een mix van haar 2 albums en enkele covers van onder andere Alicia Keys, En Vogue en Aretha Franklin.

Steve Willaert, reeds verantwoordelijk voor Natalia's platina verkochte albums "Back for More" en "This Time", werd in 2016 ook aangesteld als executive producer voor het nieuwe Natalia album "In My Blood". De samenwerking tussen Natalia en Steve Willaert is altijd optimaal geweest en gedurende de In My Blood studio opnames ontstond het idee om de "Me & My producer tour" nieuw leven in te blazen. Na haar In My Blood Summer Tour en elf jaar na datum is het tijd om wederom te komen genieten van Natalia's Me & My Producer the 2nd edition.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten