30 jaar Clouseau

We schrijven 1987. Clouseau brengt met ‘Brandweer’ zijn eerste single uit. Zonder het zelf te beseffen, geeft de groep zo het startschot voor één van de grootste muzikale succesverhalen die Vlaanderen tot vandaag kent. In 1989 volgt de grote doorbraak, dankzij singles als Anne en Daar Gaat Ze. Nederland gaat nadien eveneens voor de bijl, de band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome en ...

Datum

  • za 03 februari 2018
    van 20.00 u tot 20.00 u

Locatie

De Posthoorn
Groenstraat 6
3930 Hamont-Achel

Prijs

€ 37,50 (Basistarief: 37,50 €)

Info

We schrijven 1987. Clouseau brengt met ‘Brandweer’ zijn eerste single uit. Zonder het zelf te beseffen, geeft de groep zo het startschot voor één van de grootste muzikale succesverhalen die Vlaanderen tot vandaag kent. In 1989 volgt de grote doorbraak, dankzij singles als Anne en Daar Gaat Ze. Nederland gaat nadien eveneens voor de bijl, de band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome en op liveshows gillen steeds meer fans de naam van frontman Koen Wauters.
Vandaag, 30 jaar na Brandweer, blikt de groep terug op een ongelooflijk sprookje. Om dat in de verf te zetten plant Clouseau in het najaar van 2017 een intieme, verrassende theatertournee. De beste manier om alle fans te bedanken en om de aandacht te vestigen op datgene waar het al die jaren om draaide, namelijk de songs. Deze keer geen overdonderende lichteffecten en verbluffende projecties, maar zittende concerten in een speciale bezetting. Een uniek optreden met vele verrassende versies van bekende hits. Heel wat klassiekers passeren daarbij de revue, en Koen & Kris Wauters delen tussen de nummers door heel wat anekdotes en weetjes met het publiek.
Alle activiteiten